New Tahoe Yukon Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Last evening upon arriving at home, I got a message on the infotainment screen that a software update was available. It said to accept it, lock the doors and get out.
This morning, the doors wouldn’t respond to the fob and when I unlocked the driver’s door with the key in the fob, the whole vehicle was dead.
i put a charger on the battery for about 4 hours and the meter on the charger indicated that it was only 50% charged. I started the engine and now I have a check engine light.
Anyone else experience anything like this?
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Last evening upon arriving at home, I got a message on the infotainment screen that a software update was available. It said to accept it, lock the doors and get out.
This morning, the doors wouldn’t respond to the fob and when I unlocked the driver’s door with the key in the fob, the whole vehicle was dead.
i put a charger on the battery for about 4 hours and the meter on the charger indicated that it was only 50% charged. I started the engine and now I have a check engine light.
Anyone else experience anything like this?
Last evening upon arriving at home, I got a message on the infotainment screen that a software update was available. It said to accept it, lock the doors and get out.
This morning, the doors wouldn’t respond to the fob and when I unlocked the driver’s door with the key in the fob, the whole vehicle was dead.
i put a charger on the battery for about 4 hours and the meter on the charger indicated that it was only 50% charged. I started the engine and now I have a check engine light.
Anyone else experience anything like this?
Last evening upon arriving at home, I got a message on the infotainment screen that a software update was available. It said to accept it, lock the doors and get out.
This morning, the doors wouldn’t respond to the fob and when I unlocked the driver’s door with the key in the fob, the whole vehicle was dead.
i put a charger on the battery for about 4 hours and the meter on the charger indicated that it was only 50% charged. I started the engine and now I have a check engine light.
Anyone else experience anything like this?
Had same exact issue. I jumped batter and drive is fine but have a few system error lights and check engine light
 
1 - 2 of 2 Posts
Top